Woning in Kapiteinstraat , 3530 Houthalen

Woonproject Kapiteinstraat -11 stijlvolle nieuwbouwwoningen (OB of HOB)

Welkom bij woonproject Kapiteinstraat!

Op een boogscheut van het centrum van Houthalen, op een nieuwe verkaveling gelegen op de kruising van de Herebaan-Oost en de Kapiteinstraat, wordt weldra het woonproject ‘Kapiteinstraat’ gerealiseerd, bestaande uit 11 nieuwbouw gezinswoningen met tuin.
Er werd geopteerd voor een verscheidenheid in de type woningen; zowel halfopen als gesloten woningen allen met 3 slaapkamers, allen met tuin, aparte carport en tuinberging.

3 open bebouwingen en 8 half open bebouwingen die u een ruim assortiment aanbieden met voldoende onderscheid waardoor u steeds een woning kan kiezen die perfect past bij uw noden en gezinssituatie.
Het woonproject zal in het najaar van 2021 ontwikkeld worden op een nieuwe verkaveling gelegen in de Kapiteinstraat, een doodlopende zijstraat van de Herebaan-Oost in Houthalen. Er is geen doorgangsverkeer doorheen het woonproject mogelijk waardoor de rust bewaard wordt en kinderen veilig kunnen spelen in de voorziene groene- en aangelegde speelzones.

De woningen zullen gebouwd worden met kwalitatief hoogstaande materialen in een eigentijds concept, afgestemd op de hedendaagse woon – en leefbehoeften van gezinnen.

Doorzonruimtes met ramen aan de achterzijde van vloer tot plafond of een achtergevel helemaal opengewerkt met glas, geven uw toekomstig woning een ruimtelijk gevoel en zonlicht . Alle woningen beschikken over een tuin aan de achterzijde met voldoende privacy.
De inplanting van de woningen voorziet voldoende speelruimtes voor kinderen, zowel door middel van groene zones als een aangelegde speelzone met klinkers. Bovendien is er geen doorgangsverkeer mogelijk doorheen het woonproject waardoor kinderen nog in alle veiligheid kunnen spelen en kind kunnen zijn.

De woningen zullen worden gebouwd in half open of gesloten bebouwing op bouwpercelen variërend van 2a60ca tot 4a51ca, allen met tuinberging en carport. De woningen beschikken allen over 3 slaapkamers en variëren in woonoppervlakte tussen 131,62 m2 en 157,72 m2. Vloerverwarming en zonnepanelen zullen eveneens voorzien worden. De woningen worden verkocht ‘tot en met chape’ dit wil zeggen exclusief vloeren, bekleding van de trap, binnendeuren, keuken en sanitaire voorzieningen. Dit heeft als voordeel dat u zelf de mogelijkheid heeft om de woning naar uw smaak af te werken.

Indien u interesse heeft en meer info of een afspraak wenst, kan u ons contacteren via; info@immolivin.be.

Kenmerken

3 slaapkamer(s)

Financiële info

Prijs € 289.700

Energie

Bebouwing

Staat Te renoveren
Elektrisch keuringsattest Nee

Indeling

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Niet ingegeven
Rechterlijke herstelmaatregel Niet ingegeven
Voorkooprecht Ja
As-Built Attest Niet ingegeven
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

€ 289.700

3
Ref. 218

Uw makelaar

Wout Delbroek

Stel een vraag

© 2021 IMMO LIVIN Alle rechten voorbehouden. – Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid – made by