Woning in Heeldstraat , 3600 Genk

Welkom bij woonproject Heeldstraat te Genk: 35 kwalitatieve nieuwbouw eengezinswoningen op een kindvriendelijke verkaveling

Welkom bij woonproject Heeldstraat te Genk!

Op een boogscheut van het centrum van Genk, op een nieuwe verkaveling gelegen op de kruising van de Heeldstraat en de Weg naar As, verkopen wij 35 nieuwbouw gezinswoningen, allen met tuin, garage of carport.

Er werd geopteerd voor een verscheidenheid in type woningen; zowel halfopen als gesloten woningen met 3 of 4 slaapkamers, allen met tuin en tuinberging, een inpandige garage of carport en zonnepanelen.
Het woonproject bestaat uit 8 woonblokken (A, B, C, D, E, F, G, H) die u een ruim assortiment aanbieden met voldoende onderscheid waardoor u steeds een woning kan kiezen die perfect past bij uw noden en gezinssituatie.

Het woonproject zal in 2018 ontwikkeld worden en zal toegankelijk zijn via nieuw aangelegde wegen in de Heeldstraat en de Weg naar As. Er is echter geen doorgangsverkeer doorheen het woonproject mogelijk waardoor de rust bewaard wordt en kinderen veilig kunnen spelen in de voorziene groene- en aangelegde speelzones. Bovendien zullen er wandelpaden aangelegd worden waarlangs het aangenaam kuieren zal zijn of waarlangs de kinderen naar school kunnen wandelen of fietsen.
Kwaliteit, contact met buiten en kindvriendelijk: deze 3 aspecten zullen de leidraad vormen van dit nieuwbouw woonproject.

De woningen zullen gebouwd worden met kwalitatief hoogstaande materialen in een eigentijds concept in aangename aardetinten, afgestemd op de hedendaagse woon – en leefbehoeften van gezinnen.

Doorzonruimtes met ramen aan de achterzijde van vloer tot plafond of een achtergevel helemaal opengewerkt met glas, geven uw toekomstig huis een ruimtelijk gevoel en zonlicht van ’s morgens tot ’s avonds. Alle woningen beschikken over een tuin aan de achterzijde met voldoende privacy.

De inplanting van de woningen voorziet voldoende speelruimtes voor kinderen, zowel door middel van groene zones als aangelegde speelzones met klinkers. Bovendien is er geen doorgangsverkeer mogelijk doorheen het woonproject waardoor kinderen nog in alle veiligheid kunnen spelen en kind kunnen zijn. Op de voorziene zitbankjes zal het ook aangenaam vertoeven zijn in het zonnetje met je buren of vrienden.

De woningen zullen worden gebouwd in half open of gesloten bebouwing op bouwpercelen variërend van 1a30ca tot 4a20ca, allen met tuinberging en garage (inpanding of carport). De woningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers en variëren in woonoppervlakte tussen 127m2 en 163,4m2. Vloerverwarming en zonnepanelen zullen eveneens voorzien worden. De woningen worden verkocht ‘tot chape’ dit wil zeggen exclusief vloeren, bekleding van de trap, binnendeuren, keuken en sanitaire voorzieningen. Dit heeft als voordeel dat u zelf de mogelijkheid heeft om de woning naar uw smaak af te werken. Indien u ervoor kiest om toch een volledig afgewerkte woning te kopen, is dit eveneens bespreekbaar in overleg met de bouwheer. (Meer info mbt technieken en materialen, zie lastenboek)

De woningen zullen te koop aangeboden worden vanaf 197000€ excl kosten.

Meer info en een brochure mbt het project kan u raadplegen op www.immolivin.be of u kan ons contacteren voor een afspraak via: info@immolivin.be of 0474/458494

Kenmerken

3 slaapkamer(s)
2 verdieping
Tuin

Financiële info

Energie

Bebouwing

Bouwjaar 2018
Elektrisch keuringsattest Nee

Indeling

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Niet ingegeven
Voorkooprecht Ja
As-Built Attest Niet ingegeven
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Uw makelaar

Wout Delbroek

Stel een vraag

© 2021 IMMO LIVIN Alle rechten voorbehouden. – Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid – made by

Download de plannen