Over ons

Over ons

Ons team bestaat uit erkende en doorwinterde vastgoedmakelaars die doorheen de jaren de  expertise hebben opgebouwd om jouw woning vlot te verkopen.

 

Onze missie is eigenlijk heel simpel: het doorgaans complexe verkoopproces voor jou zo gemakkelijk en relaxed mogelijk maken. Wij komen bij je langs en bespreken met jou wat jouw wensen zijn bij de verkoop van je woning. 

 

 

Hierna zetten we onze expertise in om jouw verkoopsdoel op een zo efficiënt mogelijke manier te realiseren, en dit aan de meest betaalbare vergoeding in de vastgoedmarkt.

Hands -on mentaliteit

Wij werken nauw samen met onze klanten en staan ook buiten de openingsuren voor hen klaar. Wij doen er alles aan om u een onvergetelijke vastgoedservice te bieden.

Uitmuntende dienstverlening

Wij willen u een unieke vastgoed dienstverlening bieden en werken uw dossier af van a tot z, en dit alles aan een betaalbaar tarief. Geen verkoop, geen kosten!

Transparante communicatie

Wij staan garant voor een transparante en eerlijke communicatie. Wij zijn de ideale matchmakers voor al uw vastgoed vragen.

Extra Diensten

Naast het leveren van onze expertise bij de aankoop of verkoop van uw vastgoed, bieden wij ook bijkomende diensten aan, zoals het afleveren van:

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

© 2021 IMMO LIVIN Alle rechten voorbehouden. – Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid – made by